Våra tjänster

Framtid.se

Framtid.se sprider kunskap om vilka yrken och brancher som behöver bredare rekryteringsunderlag i framtiden och vilken utbildning som leder till drömjobbet. Plattformen länkar samman yrken med utbildningar och framtida arbetsgivare, för möjlighet att planera hela resan mot en framtida karriär.

4,2 miljoner årliga besökare | Över 2 000 yrkesbeskrivningar

Besök plattformen

Studier.se

Studier.se är en plattform för att söka och jämföra olika utbildningar och kurser. En digital samlingsplats som gör det lätt att hitta rätt utbildning, oavsett om det handlar om ansökan till gymnasiet, hitta studier på universitet eller gå en fristående utbildning för att berika sin yrkeskompetens.

1,2 miljoner årliga besökare | 35 000 lead per år

Besök plattformen

GymnasieGuiden.se

GymnasieGuiden.se presenterar samtliga gymnasieskolor och gymnasieutbildningar i Sverige, tillsammans med inspiration, fakta och reportage. Plattformen hjälper landets gymnasieväljare att söka, hitta och jämföra gymnasieutbildningar- och skolor inför gymnasievalet.

900 000 årliga besökare | Alla gymnasieskolor i Sverige

Besök plattformen

YHGuiden.se

YHGuiden.se är en samlingsplats för samtliga yrkeshögskolor och YH-utbildningar som finns i Sverige. Sök, hitta och jämför YH-utbildningar och läs reportage från olika YH-anordnare. En komplett plattform för inforamtion och studier inom denna populära utbildningsform.

100% fokus på yrkeshögskolor | Aktuella YH-utbildningar

Besök plattformen

FrågaSYV.se

FrågaSYV.se ger svar på frågor om val av utbildning, framtida yrken och andra studierelaterade frågor. Riktiga studie- och yrkesvägledare kompletterar den vägledning som ges i skolan och ökar därmed förutsättningarna att göra väl underbyggda studie- och yrkesval inför framtiden.

1 miljon årliga besökare | 30 000 besvarade frågor

Besök plattformen

GymnasieGuiden (Katalog)

Katalogen skickas adresserat varje höst, sedan 1993, direkt hem till landets 15-åringar, deras föräldrar samt till SYV på landets högstadie- och gymnasieskolor.

120 000 upplagor | Når alla blivande gymnasielever

Besök plattformen

Låt oss ta fram den perfekta produktmixen för er verksamhet

Tilläggsprodukter!

Vi har lång erfarenhet av att marknadsföra utbildningar och ser alltid till att hålla oss uppdaterade. Se även våra anpassade tilläggsinsatser!

Mer om våra insatser >